E3 x HUH FÖRFEST
fre 27 maj 2022 18:30–01:00

E3 x HUH FÖRFEST

Förfest till vadå? Jo Echo Three Fest på Slaktkyrkan & Hus 7 28 maj med Les Big Byrd, TEKSTI-TV 666, L.A. WITCH, Rome is not a town, Melby och GHLOW, mer info på echothree.se Den 27 maj Echo Three, Heaven up Here och Rama Lama Records bjuder in till Stockholms mysigaste förortslokal Melodybox för att fira in sommaren med fyra kanonakter. Festligheterna fortsätter sedan dagen efter på Echo Three Fest på Slaktkyrkan & Hus 7. Glad sommar!

Sven Wunder

Sven Wunder har gett ut tre kritikerrosade album Eastern Flowers (2019), Wabi Sabi (2020) och Natura Morta (2021) och har utmärkt sig för att skickligt blanda traditionell folkmusik med jazz och rock. Under kvällen utforskar Wunder djupet av hans skivsamling som speglar både estetik och influenser till egna kompositioner hopsatt i en eklektisk blandning.

FLTY BRGR GRL (NO)

FLTY BRGR GRL är ett nytt garagepop-projekt baserat i Oslo som väcker samma "cool girl"-energi som Snail Mail och Soccer Mommy. Namra Beatrix Saleem på sång och bas tillsammans med Sarah Christin Calvert på gitarr skapar creepy och sockersöta låtar inspirerade av sommaren, förälskelser och burgare. Duon har hyllats såväl i Norge som internationellt och har bl.a. fått uppmärksamhet från brittiska CLASH Magazine samt hamnat på norska P3:s "Best akkurat nå"-lista. Missa inte deras första spelning i Sverige!

Anna Ahnlund

Anna Ahnlund skapar, arrangerar och producerar musik med en nyfikenhet som tar lyssnaren in i en värld av genuinitet gällande sound, komposition och text. Musiken är mångbottnad och Annas svenska texter behandlar på ett stilistiskt och fantasifullt sätt de allmängiltiga, ofrånkomliga frågorna i människors liv. En röst som tänjer på gränser i gränslandet mellan progg, improvisation och visa. Anna är även medlem i bandet Dina Ögon som släppte sitt hyllade debutalbum med samma namn hösten 2021 och sedan dess sålt ut lokaler i hela Skandinavien.

Mathilda Brink

Göteborgsbaserade Mathilda Brink, ursprungligen från Uddevalla, har trätt fram som en av Sveriges mest intressanta unga artister som hyllats av bland andra GAFFA, Dagens Nyheter, Nöjesguiden och GP samt mötts av jämförelser med artister som Angel Olsen, och även delat scen med band som Slowgold, HOLY och Dolce. 2019 anlände Mathilda Brinks debutalbum Maestro som spelats in tillsammans med producenten Thomas E. Frank från Den Stora Vilan, en 10 spår lång samling låtar som visar upp Brinks låtskrivarhantverk vilket ledde till nomineringar hos SKAP och Manifest. På Maestro möter influenser från visa och grunge, folkrock och indierock Brinks unika sångröst, ett möte mellan klassiskt och modernt i en personlig tappning. Just nu jobbar Brink på uppföljaren som är att vänta under 2023 och redan nästa vecka kommer dubbelsingeln "Tusensköna" / "Har du råd"