1 april
lör 1 april 2023 19:00–01:00

HUH x RLR: Anna Ahnlund, Viktoria Ottosson & Erik Sandqvist

För tillträde till kvällen krävs: Biljetter: https://billetto.se/e/huh-x-rlr-anna-ahnlund-viktoria-ottosson-erik-sandqvist-biljetter-806617 Uppskrivning i detta formulär: https://forms.gle/zsujhRgrMmbwcwJR6


Arrangemanget genomförs med stöd av Stockholms stad och Kulturrådet och sker i samarbete med Studiefrämjandet.

Anna Ahnlund

Anna Ahnlund skapar, arrangerar och producerar musik med en nyfikenhet som tar lyssnaren in i en värld av genuinitet gällande sound, komposition och text. Musiken är mångbottnad och Annas svenska texter behandlar på ett stilistiskt och fantasifullt sätt de allmängiltiga, ofrånkomliga frågorna i människors liv. En röst som tänjer på gränser i gränslandet mellan progg, improvisation och visa. Anna är även medlem i bandet Dina Ögon som släppte sitt hyllade debutalbum med samma namn hösten 2021 och sedan dess sålt ut lokaler i hela Skandinavien.

Viktoria Ottosson

Viktoria Ottosson gör musik utifrån ord. Hon leker med synthar och tankar. Med det vardagliga och det överjordiska. Våren 2022 släppte hon EP:n Comfort Food som bland annat uppmärksammades av SVT:s PSL. Till vardags bor hon i Göteborg där hon sjunger och spelar gitarr i Lesley, som under mars är aktuella på Mattias Alkbergs minifestival på Pustervik.

Erik Sandqvist

Erik Sandqvist står med ena foten i indie och den andra i modern jazz vilket resulterat i det instrumentala saxofon- och gitarrdrivna konceptalbumet 'Bingo i lokalen' som släpps i vår på Rama Lama Records. På 'Bingo i lokalen' tas vi med på en resa till Bergviken, huset Sandqvist familj ägt i generationer dess omnejd och människorna där. Sandqvist musik är fylld av crescendon och melodiska ljudbilder som rymmer såväl melankoli som glädje. Den 28 mars släpps Kroken, den första singeln från stundande albumet som enligt Erik "är ett soundtrack till en personlig boogeyman. En något mildare variant av Freddy Krueger. Jag behövde också få in en låt med fuzz-gitarr och halva tonsteg.".