heaven up here 2016-09-03
lör 3 september 2016 20:00–01:00

Molnet & JUNODEF

Popaganda avslutar enligt den gamla indiepraktikan sommaren den sista helgen i augusti, och veckan därpå är det officiellt pophöst. Lördagen den tredje september inleder vi höstens klubbprogram med Molnet och JUNODEF live på Landet!

Molnet

Om Vampire Weekend och Beach Boys gifte sig och fick ett barn skulle det heta Molnet, det hörs inte minst på singeln bandet förstasingel Should have seen me. Med en total självklarhet har Molnet med Albin Marklund i spetsen redan stått för en rad klassiska konserter, med ett till bredden fyllt Pustervik och Stora Teatern i Göteborg som fjädrar i hatten. 8 april 2016 släpptes Molnets debutalbum Sometimes på KNING DISK och det har redan blivit ordentligt lovordat både i Sverige och på andra sidan atlanten.

Junodef

Där det melodiska och magiska möter det råa och tunga hittar du Junodef. Efter att tidigare i år ha släppt en EP med post-death music som erövrat många hjärtan, är JUNODEF bandet alla pratar om, och deras precisa, berörande live-show visar deras bästa sida. Med en kombination av skärande, distade gitarrer, sjungande basgångar, oväderssyntar och förkrossande trummor, skapar JUNODEF ett unikt, mörkt sound som tar med dig till framtiden. JUNODEF har inte ens firat ett år tillsamman, men har redan fått spridning i Sverige och öppnat för akter såsom LUH (ex-WU LYF). Musikbloggen HYMN hyllade JUNODEFs debutsingel och jämförde deras sound med artister såsom Emma Ruth Rundle, Tiny Vipers och Sonic Youth. Idag, med en tydligare elektronisk tyngd, gör JUNODEF musik som du kommer växa in i."