heaven-up-here-2016-11-26 web
lör 26 november 2016 19:00–00:00

ShitKid & Olov Antonsson

ShitKid

Det som Åsa Söderqvist skapar under namnet ShitKid kan vara det mest hypade och intressanta som finns just nu. Det är pop som inte är pop, rock som inte är rock, melodier som byter skepnad för varje lyssning. Trummaskinspunk och grungepop. Ljudet av framtiden.

ShitKid skapar musik med enkla medel. En halvtrasig laptop, olika rösteffekter för att spela in gitarrsolon, låtar som enbart består av sång och trummor. I juni förra året hamnade en samling låtar på Soundcloud. Kort efter det plockades den unga talangen upp på skivbolaget PNKSLM Recordings och i mars 2016 släpptes debutsingeln ”Oh Please Be A Cocky Cool Kid”, följt av en debut-EP. Resultatet lät inte vänta på sig. Världen behövde en ny svensk skitunge att älska och hyllningskörer strömmade in från tastemakers över hela världen.

Efter flera hyllade spelningar runt om i Sverige och utomlands är vi väldigt glada att kunna presentera ShitKid på Landets scen den 26 november.

Olov Antonsson

Det västerbottniska popgeniet Olov Antonsson (tidigare Cocoanut Groove och The Tidy Ups) är äntligen tillbaka med ny ljuvlig popmusik. Olov har med hjälp av producenten/arrangören/gitarristen Mattias Malm, stråk/blåsarrangören Petter Utbult och bandet med Josef Ringqvist, Erik Karlsson och Jonas Lindsköld (+ ett 20-tal olika musiker) spelat in skivan "Nere och ute i AC län". Skivan består av 12 låtar som på olika sätt handlar om Västerbotten. Den 26 november firar vi och hela bandet att skivan äntligen släpps!